Privacy Verklaring

TTL Hengelsport

Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van TTL Hengelsport.

Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door TTL Hengelsport.

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen.

Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

00.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden.

Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen.Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

01.

TTL Hengelsport

Je leest op dit moment de privacy verklaring van TTL Hengelsport. TTL Hengelsport is een Webshop dat zich richt op de verkoop van hengelsportartikelen. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door TTL Hengelsport verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrend het gebruik van jouw gegevens door TTL Hengelsport, neem dan gerust contact op! info@ttlhengelsport.nl | 06 53 29 13 61 | Weth. G.J. Kuiperstraat 58 | 8121 AN | Olst Btw. Nr. NL001648693B23 | KVK Nr. 08223325
TTL Hengelsport is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Erik Gerrits.

02. Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door TTL Hengelsport. Deze worden hieronder toegelicht.

Het versturen van nieuwsbrieven

TTL Hengelsport stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van TTL Hengelsport. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

 1. Contact opnemen

  Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met TTL Hengelsport via de website en een order plaatst. In dit orderformulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een factuur op te kunnen maken. Wat we nodig zijn is je naam, adres, woonplaats, postcode,emailadres, afleveradres en telefoonnummer.

 2. Analytics

  De website van TTL Hengelsport verzameld jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

03. Ontvangers

De gegevens die TTL Hengelsport ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

 1. CCV Shop Webmail

  De nieuwsbrieven worden verzonden met CCV Shop Webmail. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen CCV Shop Webmail.

 2. CCV

  De e-mail van TTL Hengelsport wordt gehost bij CCV. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van CCV.

 3. CCV

  De website en back-ups van de website worden gehost bij CCV. Gegevens die jij achterlaat op de website van TTL Hengelsport zijn op de servers van CCV opgeslagen.

04. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door TTL Hengelsport, maar nooit langer dan nodig is voor het uivoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

 1. Het versturen van nieuwsbrieven

  Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in CCV Shop Webmail. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@ttlhengelsport.nl

 2. Op het moment dat je contact opneemt met TTL Hengelsport via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 3. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

05. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door TTL Hengelsport of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van TTL Hengelsport prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

06. Jou rechten

 1. Recht op inzage

  Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij TTL Hengelsport vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met TTL Hengelsport. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 2. Recht op rectificatie

  Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door TTL Hengelsport. Je gegevens omtrend de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

 3. Recht op overdracht

  Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij TTL Hengelsport opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient TTL Hengelsport al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

 4. Recht op wissen van gegevens

  Wil je niet langer dat jouw gegevens bij TTL Hengelsport vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

07. Plichten

TTL Hengelsport verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van TTL Hengelsport via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan TTL Hengelsport de betreffende dienst niet aanbieden.

TTL Hengelsport behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer TTL Hengelsport dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van TTL Hengelsport te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@ttlhengelsport.nl | 06 53 29 13 61 | Weth. G.J. Kuiperstraat 58 | 8121 AN | Olst Btw. Nr. NL137149566B03 | KVK Nr. 08223325